Fatih Terim

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören hakaret gerekçesiyle 41. 2 days agoFatih Terim ve yönetim aleyhinde tezahürat yaptı.


Pin By Denizcank On Fatih Terim Cricket News Today Bbc Football Tennis News

Sarı kırmızılı takımın ligdeki kötü gidişatı ve Ziraat Türkiye Kupasında Denizlispora elenmesinin ardıandan başkan Elmas ile Terim kulüp binasında bir.

. Karşılaşmanın ardından Fatih Terim A Spora konuştu. Futbol Disiplin Talimatında 41. Kurul Fatih Terime çift sarı kart görmesi ve müsabaka dışında hakeme yönelik hareketi sebebiyle 3 tedbire uymama gerekçesiyle 2 olmak üzere verilen toplam 5.

2 days agoSpor yorumcusu Sinan Engin Fatih Terimle hafta içinde yaptığı konuşmayı anlattı Engin Hocam ne kadar sabırlısın sakinleştirici falan mı alıyorsun sorusuna Terimin Biz böyle şeylere alışkınız yanıtını verdiğini ifade etti. Maddeden tedbirli olarak PFDKya sevk edildiği duyuruldu. Haftasında Galatasaray evinde Giresunsporu ağırladı.

Maçı komplike hale biz soktuk. Olmayan gollerin izahı yok. Maddede de 4 ila 12 karşılaşma ceza çıkabileceği yazıyor.

Maddeden tedbire uymaması sebebiyle de 50. Atamadığımız goller oynadığımız müthiş oyunun gölgede kalan. Galatasarayda başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim arasında 29 Aralıkta gerçekleştirilen toplantıda ilginç bir teklifin iletildiği ortaya çıktı.

Fatİh terİmİn cezasi bİttİ Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşma sonrasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim 6 maç men cezası almıştı. En az 2 farklı öne geçmezseniz futbol size her zaman sıkıntı yaratır. Maddenin içeriğinde 3 ila 7 maç arası ceza verilebileceği belirtilirken 50.


Imparotore Fatih Terim Fictional Characters Poster Movie Posters


Fatih Terim Movie Posters Poster Cards


Turkeys Football Director Fatih Terim Resigns From Duty Turkey Football Football Sports News


We Now Have A Good Chance Of Qualification And Are Hopeful Says The 60 Year Old Experienced Manager Fatih Terim Aa Photo Face Hope Fethiye

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel